Medlemskab og betaling

Hvordan foregår betalingen?
For at sikre vore kunder bedst muligt, benytter vi den anerkendt IPS provider "Verotel" til at varetage betaling. Alle transaktioner krypteres med 128 bit SSL for at sikre brugerens betalingsoplysninger hemmeligholdes. Du kan betale med Visa/Dankort eller Mastercard. Når du køber adgang til siden får du en mail tilsendt med dit brugernavn og password, denne mail bedes du gemme. Det hele foregår igennem Verotel og er 100% sikkert..

Skal jeg oplyse personlige oplysninger for at blive medlem?
Det er vigtigt at du oplyser dit navn som det står på dit betalingskort, du skal dog ikke oplyse adresse eller andre personlige oplysninger

Forbliver jeg anonym?
Diskretion er en æressag og vi garantere 100% anonymitet. Der vil aldrig blive videregivet nogen former for personlige oplysninger. På din kontoudskrift vil der kun stå navnet på vores betalingssysten "Verotel.com" - 100% diskret og anonymt.

Kan jeg altid melde mig ud?
Du kan til en hver tid afmelde dit medlemskab. Du binder dig kun til den periode som du på forhånd betaler for. Når du afmelder dit medlemskab har du fortsat adgang indtil den dag hvor dit medlemskab skulle fornyes.

Jeg kan ikke logge ind på medlemsområdet?
Der kan være flere grunde til problemer ved login

1: Hvis du kopiere dine loginoplysninger ind i loginboksen skal du lægge mærke til at du kun markere selve tegnene, hvis du også markere et mellemrum efter tegnene læses koden som en helt anden. Prøv evt. at taste koden manuelt ind i login boksen.

2: Der er opstået problemer med betalingen og dit medlemskab er ikke blevet fornyet.

3: Der er opdaget groft misbrug af dit brugernavn. (F.eks. at det er delt med andre personer)

Teknik

Hvad kræves af min computer?

Der stilles ikke særlige krav til dit computerudstyr. De fleste film bliver vist i windows formatet WMV og kan afspilles med Windows Media Player. Bruger du Mac skal du downloade en Mac udgave af Media Player for at afspille filmene. Vi anbefaler dog, for din egen skyld, at du har en god internetforbindelse på min. 2 Mbit/s da filmene normalt fylder mellem 100 og 400 mb (Op til 800 mb for DVD-film i fuld længde)
.
Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan se filmen?

Der kan være flere grunde til at en film ikke kan afspilles

1: Hvis du forsøger at streame filmen direkte fra siden med en langsom eller ustabil internetforbindelse, kan der gå længe før filmen starter. Prøv istedet at højreklikke på linket og gem filmen på din harddisk for at afspille den derfra.

2: Hvis du er Mac bruger skal du downloade en ny afspiller som f.eks. "Media player for mac" eller anden afspiller der kan vise WMV filer.

3: Har du en ældre version af windows skal du muligvis opdatere dine video codecs. Læs mere om Codecs her.

© Copyright 2010 - Alle modeller var over 18 år da optagelsen fandt sted
Webmaster@Danskvideosex.dk